2020. jún 22.

Mr.Busta, elfeledett Kamikaze

írta: huwriter
Mr.Busta, elfeledett Kamikaze

Ennyire nehéz beismerni, hogy nem megy?

Hiába az új tagok, hiába a sok album és a névre szólók beefek, dissek, de be kell minden RTM rajongónak vallani, hogy Mr.Busta már nem a régi.Vagy talán ő mindig ilyen volt, csak megvoltak a kapcsolatai és a tábora. Már túl régóta van a hiphopba, hogy megtudjon újulni. Pedig itt erre lenne szükség. Bár a trap és autotune sosem állt távol Bustától, de igazán ez nem mindig elég. Mégis volt egy imidzse, ami itthon teret kapott és nem tudnám elvenni tőle azt, hogy mióta is van ebben a szakmában. De a jelleme,a személyisége tette őt tönkre. 

Ak26, Karola,Dmien és Awful. Ezek mind tagok voltak, egytől-egyig tehetséges mc-k és énekesek. Nem lehet véletlen, ha mindenki kilép és otthagyja. Mr.Busta inkább üzletember, mint előadó. Persze nem könnyű egy kiadót vezetni és abból megélni, de ezt jobban és korrektebben kellett volna csinálnia.

És most, mi történik? Miután Essemmel és több extaggal is megromlott a kapcsolata kidobott pár beefelő számot. Ami még egy darabig okés, érdekes és nagy szám. De,ha abból jön tíz kb. ugyanolyan szám, az már unalmas. A szókimondó, sokak által realnek tartó rapper önmagát építi le a semmitmondó szövegével. Nem veszi el senki tőle az érdemet, a Kamikaze albumot, sok-sok letolt évet, de úgy érzem, hogy itt lenne az idő abbahagyni. 

 

 

Mr. Busta - 444

Szólj hozzá