2020. júl 03.

TOP 5 Youtube csatorna, ami a magyar rappel foglalkozik

írta: huwriter
TOP 5 Youtube csatorna, ami a magyar rappel foglalkozik

Mindazok számára,akik szívesebben néznek meg egy videót, hallgatják mások véleményét,minthogy elolvassák, azoknak elhoztam a  TOP 5 magyar youtube csatornát, ami a rappel foglalkozik. Nézzük is:

5. JunikerOfficial

A listát nem egy kevésbé ismert csatornával nyitom, de mindenképp érdemes ránézni. Inkább kritikák találhatók rajta, kivétel nélkül őszinteséggel beszél minden előadóról. 

4. Offline Magazin

Ők kicsit kilógnak a sorból, a csatornájuk nem aktív már 2 éve. Viszont nagyon sok érdekes videóval lehet találkozni a csatornájukon. Nem zenéket és előadók elemzése vár minket, hanem sokkal inkább magáról, a hip-hop kultúráról tudhatunk meg többet. Freestyle versenyek,interjúk, különböző gördeszka versenyekről való videók láthatók a csatornájukon.

3. Nemazasrác

Nagyon felfelé ívelő karriert tudhat maga mögött Nemazasrác, több, mint 20 ezer feliratkozóval büszkélkedhet. Bár nem minden videója kizárólag rappel foglalkozik,de a nagyobb része igen.  Karrierutak, klipelemzések, egyszóval minden megtalálható nála, ami a fiatalokat megfelelően tájékoztatni tudja a friss rap szcénáról. 

2. Mi Van Hip Hop?

Hasonlóan jól pörög ez a csatorna is, mint az előző. Annyi különbséggel,hogy keményebben ezen a csatornán keményebb vélemények és több kevésbé ismert,tehetséges rapperrel találkozhatunk. 

1.  Rap.hu

Bátran állíthatjuk a legismertebb csatorna a rap.hu, ami még weboldallal is rendelkezik. Rendes stábbal dolgoznak, nem hobbi szinten szeretnének megragadni. Számtalan interjú, koncertfelvétel és a legérdekesebb, a Battle Aréna, a tehetségkutatójuk. hatter.jpg

Szólj hozzá